Što sve trebam da bih izradio web stranicu?
Za web stranicu Vam je potrebno: Domena, Hosting paket i znanje korištenja html-a, css-a, php-a ili nekog od CMS sustava kao što su WordPress ili Joomla. Naravno, izradu vaše stranice možete prepustiti i nama!
Koja je moja lozinka?
Vaše lozinke trebate pospremiti na sigurno mjesto koje Vam je dostupno. 8Core poštuje Vašu privatnost te ste sami odgovorni za sve Vaše lozinke! Ukoliko je potrebno lozinku možete lako promijeniti na Vašim korisničkim stranicama.
Jesu li moji podatci sigurni kod vas?
Naš podatkovni centar je maksimalno zaštićen, a dodatnoj sigurnosti doprinosi i Linux operativni sustav koji koristimo.
Što je web hosting i zašto mi to treba?
Web hosting je prostor koji zakupljujete kako bi drugi korisnici interneta mogli vidjeti vašu web stranicu.
Ne znam koliki mi je hosting paket potreban, što sad?
U svakom trenutku možete promijeniti veličinu zakupljenog hosting paketa. Ukoliko trebate više prostora, platit ćete razliku u cijeni od paketa kojeg trenutno imate, a ako je paket preveliki za Vaše potrebe, smanjite ga i sljedeći račun će biti manji.
Što je domena?
Domena je Vaša adresa na Internetu! Preporučujemo da dobro razmislite prije registracije domene ili se posavjetujete s nama. Razlog je jednostavan: kratka domena koju je lako zapamtiti uvelike može utjecati na posjećenost Vaše stranice.
Što vam trebam dostaviti za izradu web stranice?
Ukratko, sve što želite da se nalazi na Vašoj stranici. Zapamtite, mi smo odlični u onome što radimo, baš kao i Vi, no to ne znači da imamo blagog pojma o Vašem poslu. Stoga razumijete zašto nam Vi trebate dostaviti materijale potrebne za izradu Vaše savršene web stranice. Ukoliko trebate profesionalne fotografije za vašu stranicu, slobodno nam se obratite.
Koliko vremena je potrebno da izradite moju web stranicu?
To uvelike ovisi o dinamici kojom nam dostavite materijale. Nakon dostavljenih materijala reći ćemo vam rok koji nam je potreban za izradu Vaše web stranice što opet ovisi o veličini stranice koju je potrebno izraditi.