HTML5 Predlošci!

Nepravedno zapostavljeni, a ipak najbolji!

Što je HTML?

sms_counter

HTML je kratica za HyperText Markup Language, što znači prezentacijski jezik za izradu web stranica. Pomalo gurnut u stranu i nepravedno zapostavljena kombinacija Html-a, CSS-a i Jquery-a koja radi savršeno i izgledom ništa ne zaostaje za Joomla ili Wordpress predlošcima iako ga korisnici izbjegavaju zbog famoznog koda.
Za upotrebu je nešto kompliciraniji za korisnike koji se nisu susretali sa kodom, ali definitivno najsigurniji te najbrži kod web stranica. Za razliku od Wordpressa i Joomle Html nema problema kao što su dugo učitavanje ili bugovi u kojekakvim ekstenzijama. Čistoća, jednostavnost i brzina su karakteristike Html predložaka. Teme instalirane na našem hostingu možete prenijeti dalje jer imate licence za korištenje iste ali strogo je zabranjeno umnožavanje, preprodaja ili daljnja distribucija "Uvjeti Korištenja"
Prenosom teme na drugu hosting uslugu gubite pravo na nadogradnje iste, ali samostalnu licencu i korisničku podršku možete potražiti na matičnoj stranici proizvođača.


HTML Tema -Tattoo-

sms_counter

Tattoo je tema prilagođena za Tattoo studio kako bi Vaši umjetnički radovi bili lakše dostupni Vašim potencijalnim klijentima na internetu i kako bi kontakt s vama bio vrlo jednostavan, transparentan te ostavio utisak stvarne ozbiljnosti Vašeg posla. Kao što smo već rekli HTML teme su jako brze i čiste što je odličan preduvjet za dobar ranking na tražilicama.

Live Demo

ASG 2 Airsoft Template-

sms_counter

Prekrasan predložak za ljubitelje airsoft i painbol sporta, lako prilagodljiv i vrhunskog dizajna. Airsoft je vojni sport u kojem se upotrebljavaju replike vatrenog oružja, koje izbacuju kuglice od tvrde plastike različitih težina. Airsoft koriste policija i vojska diljem svijeta u svrhu treninga.

Live Demo

BeApp Ljepota jednostavnosti

sms_counter

Predložak namjenjen za prezentaciju i prodaju Vašin digitalnih proizvoda vrhunskog modernog dizajna. Pregledan , jednostavan i moderan.

Live Demo

Arhitect 5

sms_counter

Arhitect 5 je tema predviđena za prezentaciju i kontakt Vašeg arhitektonskog ureda koja svojim dizajnom govori dovoljno sama za sebe.Predložak koji nudi brojne mogućnosti kojima ćete pomoći klijentima da lakše ostvare svoju viziju uređenja doma.

Live Demo

Artist 2

sms_counter

Predstavite svoju galeriju radova na webu...pružite publici priliku da Vas ocijene. Odličan predložak za web-portfolio umjetnika koji se može upotrijebiti u svrhu promocije, potreba školovanja i pronalaženja kupaca na globalnoj razini.

Live Demo

HTML Tema -Wine2-

sms_counter

"To je Wine2 vrhunska je, HTML Tema jednostavnog i modernog dizajna za Vinogradarstvo I Podrumarstvo koja će sigurno zadovoljiti potrebe Vinarija kao I Obiteljskih gospodarstava.Brojne mogućnosti koje ovaj predložak nudi svakako će impresionirati posjetitelje Vaše stranice, kao i informacije koje ćete dati posjetiteljima.

Live Demo

HTML Tema -Herbs-

sms_counter

Herbs je HTML tema za sve ljubitelje bilja, ljekovitog i ukrasnog. Ako ste zaljubljenik u biljke i želite svoje iskustvo i fotografije dijeliti sa ostatkom svijeta, ovo je odlična tema za Vas. Ukoliko ste u poslu vezanom uz biljke ovo je također vrhunska tema za web-shop ili predstavljanje vašeg posla.

Live Demo

HTML Tema -Honey-

sms_counter

Honey je idealna HTML tema za sve proizvođače pčeljinjih proizvoda koji bi htjeli svoje proizvode prikazati van lokalne sredine putem web stranice. Tema je potpuno optimizirana za mobilne uređaje i modernog je dizajna te može zadovoljiti prohtjeve i najzahtjevnijih korisnika. Bilo bi idealno primjeniti ju u kombinaciji sa CRM sustavom kako bi proizvođač imao potpuni nadzor nad distribucijom svojih proizvoda.

Live Demo

HTML Tema -Tattoo-

sms_counter

Idealna tema za tattoo studio i prezentaciju svoje umjetnosti tetoviranja i ostalih ukrasa tijela.Predstavite se potencijalnim klijentima na najbolji način.

Live Demo

HTML tema -Kebab-

sms_counter

Tema Kebab je jedna prekrasna HTML tema koja je lako prilagodljiva za različite ugostiteljske objekte, od fast foood objekata do restorana.

Live Demo

HTML tema -Paintball-

sms_counter

Paintball idealna tema za prezentaciju Vašeg kluba Van lokalne sredine. Slobodno nas kontaktirajte u vezi bilo kakvih pitanja ili komentara - Vi ste razlog zašto smo ovdje! Sviđaju nam se svi konstruktivni komentari. Posjetite našu stranicu za podršku.

Live Demo