Joomla3x CMS

CMS Za One Koji Znaju Što Žele!

Naši Joomla Predlošci

sms_counter

Joomla CMS nepravedno na drugom mjestu, vjerojatno radi malo kompleksnijeg sučelja ali definitivno i većih mogućnosti nad vodečim Wordpresom
Joomla predlošci u našoj ponudi Imaju predinstaliran SP Page Builder pro te je ta složenost u startu prevaziđena tako da vaš predinstaliran predložak vrlo jednostavno prilagodite vašim zahtjevima u vrlo malo vremena i bez znanja koda. Teme instalirane na našem hostingu možete prenijeti dalje jer imate licence za korištenje iste ali strogo je zabranjeno umnožavanje, preprodaja ili daljnja distribucija "Uvjeti Korištenja"
Prenosom teme na drugu hosting uslugu gubite pravo na nadogradnje iste te u svakom slučaju samostalnu licencu i korisničku podršku možete potražiti na matičnoj stranici proizvođaća.


Famozni Helix Ultimate-

sms_counter

Helix Ultimate je univerzalni Joomla predložak koji se može koristiti za izradu svih vrsta web stranica. Možete ga koristiti za pokretanje web stranica za tvrtke, konzultantske tvrtke, osiguravajuće kuće, internetske trgovine, portfelj, ažuriranja putovanja, prikupljanje knjiga i još mnogo toga.
Popularnost web lokacije uvelike ovisi o njenom korisničkom iskustvu. Helix Ultimate osigurava da vaša web stranica bude čista i pregledna. Moderan i potpuno responzivan dizajn daje korisniku osjećaj kao da se šeta u svom domu..

Live Demo

Themis

sms_counter

Themis je predložak profesionalne tvrtke Joomla. Idealan je izbor za odvjetnike, odvjetnike, odvjetnike i odvjetničke tvrtke. Predložak Themis je svestran i vrlo prilagodljiv koji se može koristiti za sve vrste pravnih savjeta i drugih relevantnih korporativnih web stranica. Themis je izgrađen pomoću moćnog "drag and drop" SP Page Buildera Pro koji je izuzetno koristan za postavljanje i uređivanje izgleda stranice. Pomoću dostupnih opcija prilagodbe i unaprijed dizajniranih stranica i elemenata možete uštedjeti puno vremena. Paket QuickStart s SP Page Builder Pro i Helix Ultimate iznutra vam omogućuje da zadivite zadivljujući demo izgled u nekoliko minuta!

Live Demo

Finatic

sms_counter

Finatic je funkcionalni, višenamjenski predložak web stranice Joomla financije. Idealan je izbor za vlasnike financijskih poduzeća, korporativne tvrtke, savjetnike, računovođe, konzultantske i relevantne tvrtke. Predložak ovog web-mjesta za financijske usluge savršen je za primjenu svih korporacija u novčanim uslugama.
Predložak web stranice za financijsko savjetovanje nudi atraktivan i profesionalan dizajn. Ima 3 različite inačice početne stranice: zadano, kreativno i korporativno. Predložak uključuje puno opcija prilagodbe koje vam pomažu da lako podesite pozadinu, fontove, boje i logotip web mjesta.
Finatic je izgrađen pomoću moćnog "drag and drop SP Page Builder Pro" koji je izuzetno koristan pri postavljanju i uređivanju izgleda web mjesta. Pomoću opcija prilagodbe i unaprijed dizajniranih stranica i elemenata možete uštedjeti puno vremena. Paket QuickStart s SP Page Builder Pro i Helix Ultimate iznutra vam omogućuje da zadivite zadivljujući demo izgled u nekoliko minuta!

Live Demo

Arino

sms_counter

Arino je moderan i elegantan Joomla eCommerce predložak za stvaranje bilo kojeg web mjesta za eCommerce pod suncem. Prikladan je za internetske trgovine koje prodaju bilo što, naime predmete modnog dizajna, odjeću, satove, nakit, dodatke, namještaj, kućne dodatke, hranu ili bilo koji predmet e-trgovine koji imate na umu. Arino je cjelovit, bogati lik i elegantan Joomla eCommerce predložak koji pokreće J2Store da bi ponudio funkcionalnosti e-trgovine. SP Page Builder Pro je tu da se brine o dizajnu. Idealan je Joomla eShop predložak za stvaranje e-trgovine u razmjeru.

Live Demo

Indigo

sms_counter

Indigo je dobro dizajniran i u potpunosti odgovarajući Joomla predložak za sve vrste poduzeća, korporativne tvrtke i kreativne agencije. Ovaj višenamjenski Joomla predložak također nudi i funkcije e-trgovine. Može se brzo i pouzdano prilagoditi vašim projektnim potrebama i ciljevima.
Ovaj Joomla višenamjenski predložak nudi 5 jedinstvenih varijacija početnih stranica. Impresivni elementi stranice uključuju zapanjujuće klizače slika, izvanredan prikaz proizvoda, filtrirajuću izložbu kategorija itd. Indigo čini super jednostavno kretanje na vašoj web stranici, a moderan dizajn posjetitelja će odmah prebaciti u način kupovine. Indigo uključuje moćan "drag and drop SP Page Builder Pro " što je izuzetno korisno za postavljanje i uređivanje izgleda web mjesta. Pomoću unaprijed dizajniranih stranica i elemenata možete uštedjeti puno vremena. Dostupne opcije omogućuju vam stvaranje stranica jedinstvenog izgleda u nekoliko minuta!

Live Demo

Mega Inc.

sms_counter

Mega Inc je čist, divan i potpuno odgovarajući Joomla predložak za sve vrste poduzeća, korporativne tvrtke i agencije. Ovaj predložak nudi toliko mnogo mogućnosti da možete svaki put razviti jedinstvenu internetsku prisutnost za svakog klijenta. Ovaj višenamjenski premijski predložak dodati će dašak profesionalnosti i klase bilo kojoj poslovnoj web stranici. Mega Inc cilja na istinsku karakterističnu vibraciju u konkurenciji.
Poslovni paket predložaka Joomla uključuje snažni drag and drop SP Page Builder Pro što je vrlo korisno za postavljanje i uređivanje izgleda web stranice. Pomoću unaprijed dizajniranih stranica i elemenata u Mega Inc. možete uštedjeti puno vremena. Dostupne opcije omogućuju vam stvaranje minuta jedinstvenog izgleda u nekoliko minuta!

Live Demo

Decora

sms_counter

Decora je predložak u tamnim bojama za bilo kojeg arhitekta ili dizajnerskog studija koji planira pokrenuti ili osvježiti službenu web stranicu. To je savršeno rješenje za prezentaciju svih vrsta ideja dizajna interijera i eksterijera, arhitektonskih projekata i svega što je vezano za kreativnost. Ovaj Joomla predložak dizajna interijera ima čist, minimalistički dizajn bez ikakvih nereda koji će svi voljeti. Dobit ćete izgled s vrhunskim stilom, koji su stvorili iskusni profesionalci.
Pomoću ovog predloška niste ograničeni na unaprijed izgrađeni demo dizajn i izgled. Umjesto toga, pruža vam puno mogućnosti personalizacije za izgradnju bilo kojeg relevantnog web mjesta.
Predložak Decora lako je prilagoditi sa SP Page Builder Pro tako da možete kreirati i uređivati web stranice koristeći njegov napredni sustav za uređivanje uživo i svestrane dodatke. Gotovo je i višejezično.

Live Demo

Giver

sms_counter

Giver je uključivi dobrotvorni Joomla predložak za prikupljanje sredstava, neprofitne organizacije, nevladine organizacije i organizacije društvenih poduzeća bilo koje veličine. Ovaj Joomlaov dobrotvorni predložak dizajniran je za dobrotvorne i donacijske organizacije koje rade nešto pozitivno, korisno i konstruktivno. Ukratko, stvaranje svjetlijeg sutra za ljude.
Ovaj predložak web mjesta za dobrotvorne organizacije isporučuje se sa svim značajkama potrebnim za stvaranje izvanredne web lokacije za dobrotvorne usluge uz najmanje napora.
Pomoću ovog Joomla predloška niste ograničeni na unaprijed izgrađeni demo dizajn i izgled. Umjesto toga, pruža vam puno mogućnosti personalizacije za izgradnju bilo kojeg relevantnog web mjesta. Davatelj vam može pomoći u prikupljanju donacija, prikupljanju sredstava kao i informiranje ljudi o vašim projektima i inicijativama.
Šablon Joomla dobrotvorni predložak izgrađen je pomoću SP Page Builder Pro tako da možete kreirati i uređivati ​​web stranice koristeći njegov napredni sustav za uređivanje uživo i svestrane dodatke. Predložak je također višejezičan.
Vaša dobrotvorna i neprofitna organizacija zaslužuje sjajnu web stranicu. S Giver-om budite dio promjene u svijetu. Možete napraviti razliku, pa zašto ne biste? Započnte sada.

Live Demo

Yamas

sms_counter

Yamas je idealno rješenje za bilo koji wellness ili yoga studio koji planiraju pokrenuti ili osvježiti službenu web stranicu. Izvrsna je za sve vrste joga satova, fitnes studije, ples, teretane, aerobik i gimnastičke časove te sve vezano za zdravstvene aktivnosti. Ovaj predložak joge ima čist, minimalistički dizajn bez ikakvih problema koji će svi voljeti.
Pomoću ovog predloška web stranice Joomla joge niste ograničeni na unaprijed izgrađeni demo dizajn i izgled. Umjesto toga, pruža vam puno mogućnosti personalizacije za izgradnju bilo kojeg relevantnog web mjesta.
Predložak joga web stranice lako je prilagoditi zahvaljujući moćnom SP Page Builder Pro tako da možete kreirati i uređivati web stranice koristeći njegov napredni sustav za uređivanje uživo i svestrane dodatke. Pripremljen je i višejezično. Vaš posao joge ili fitness / usluge usluge zaslužuje sjajnu web stranicu. Pomoću Yamas predloška, možete doći do svoje ciljne publike putem dobro osmišljenog web mjesta.

Live Demo

Konstra

sms_counter

Konstra je predložak web stranice za građevinske firme bilo koje veličine. Ovaj Joomla građevinski predložak dizajniran je posebno za građevinske tvrtke, programere nekretnina, arhitektonske agencije, pružatelje usluga obnove i one koji nude odgovarajuće građevinske usluge. Konstra dolazi sa svim značajkama potrebnim za stvaranje izvanredne web stranice za građevinske usluge u najmanje napora.
Pomoću ovog Joomla predloška za konstrukciju niste ograničeni na unaprijed izgrađeni demo dizajn i izgled. Umjesto toga, pruža vam puno mogućnosti personalizacije za izgradnju bilo kojeg relevantnog web mjesta. Predložak web stranice za građevinske tvrtke nudi vrhunsko korisničko iskustvo programerima, administratorima, upraviteljima i posjetiteljima web lokacije.
Predložak Konstra dolazi sa SP Page Builder Pro tako da možete izrađivati ​​i uređivati ​​web stranice koristeći njegov napredni sustav za uređivanje uživo i svestrane dodatke. Predložak je također višejezičan.
Dakle, nesumnjivo je savršeno rješenje ako tražite profesionalni i jednostavni predložak web stranica za izgradnju - bilo za vlastiti posao ili za klijenta. Isprobajte Konstru još danas i uklonite sve potrebe vaše web stranice za izgradnju!

Live Demo