WordPress CMS

Definitivno No:1 CMS po zastupljenosti na web-u!

Naši WordPress Predlošci

sms_counter

U svim WP Paketima wordpress tema sa svim pripadajućim dodacima je uključena u paket, a na nekima i konfiguracija teme umetanjem demo sadržaja. Na korisniku ostaje da samostalno ili uz našu pomoć samo umetne svoje sadržaje i stranica je spremna za rad, napravljena do najsitnijih detalja kao u u demo primjerima.
Teme instalirane na našem hostingu možete prenijeti dalje jer imate licence za korištenje iste, ali strogo je zabranjeno umnožavanje, preprodaja ili daljnja distribucija "Uvjeti Korištenja"
Prenosom teme na drugu hosting uslugu gubite pravo na nadogradnje iste te samostalnu licencu i korisničku podršku možete potražiti na matičnoj stranici proizvođača.


Tesla Tema -Suarez-

sms_counter

Poznati Tesla Framework primjenjen na temi Suarez koja je zamišljena kao osobni blog ali se svakako može modificirati i za drugu namjenu.
Tema je izuzetno čistog i modernog dizajna te je u samom vrhu WordPress blog predložaka.

Live Demo

Tesla Tema -Locales-

sms_counter

Locales je tema za WordPress koja je stvorena za kreiranje popisa tvrtki kao što su restorani, prodavaonice, kaffe barovi...

Live Demo

Tesla Tema -Mont Blanc-

sms_counter

Montblanc je savršena kombinacija lijepog i modernog dizajna i profesionalno napisanom bazom kodova. Dolazi s dodatkom Visual Composer. Pomoću ovog drag & drop alata možete strukturirati sadržaj na svojim stranicama, a da pritom ne morate mijenjati strukturu koda.

Live Demo

Tesla Tema -Narcos-

sms_counter

Narcos je moćna, višenamjenska WordPress tema s jednom ili više stranica. Može biti izvrstan izbor za vaš zadivljujući blog, korporaciju, e-trgovinu, portfolio, web stranicu kreativne agencije i još mnogo toga. Ugrađeni dodatak Visual Composer omogućuje stvaranje neograničenih varijacija stranica.

Live Demo

Tesla Tema -Wrap-

sms_counter

"To je WRAP" vrhunska je, WordPress video-tema bogata značajkama koja vam omogućuje stvaranje vizualno fantastičnog video magazina ili video bloga bez potrebnih vještina kodiranja. Dolazi s mnoštvom značajki koje posjetiteljima omogućuju gledanje i čitanje.
S tri izgleda početne stranice, nekoliko značajki otkrivanja sadržaja i urednim skočnim prozorom za reprodukciju medija, možete posjetiteljima ponuditi zaista elegantno iskustvo gledanja, tako što će nakon što pogledaju ovu stranicu pomisliti „Wooow, to je savršeno."

Live Demo

Tesla Tema -Beatrix-

sms_counter

Beatrix WordPress kreativna je tema sa postavkama koje zadovoljavaju i odgovaraju bilo kojoj vrsti vašeg obrta. To je tema izvrsnog čistog dizajna. Beatrix je savršen izbor za prodavaonicu odjeće, digitalnu trgovinu, trgovinu satova, luksuzni nakit, trgovinu dodacima i još mnogo toga!
Beatrix je dizajnirana tako da je u potpunosti prilagođena svakom uređaju, učinit će da vaše web mjesto izgleda nevjerojatno na različitim zaslonima, poput pametnih telefona i tableta. Ovo je jedna od najboljih opcija za dosezanje kupaca koji koriste pametne uređaje.
Sa širokim rasponom dostupnih elemenata možete stvoriti zadivljujuće značajke kako bi web mjesto zadovoljilo i uklopilo bilo koju vrstu posla. Dakle, to vam u potpunosti pomaže uštedjeti mnogo vremena i novca. Ugrađeni dodatak Visual Composer omogućuje stvaranje neograničenih varijacija stranica.

Live Demo

Tesla tema -Daylight-

sms_counter

DayLight je savršena kombinacija lijepog i modernog dizajna s brojnim moćnim značajkama i profesionalno napisanom bazom kodova koja je napisana imajući na umu da su vaše web lokacije dobre na ljestvici.
DayLight je moćna, višenamjenska i responzivna WordPress tema s više ili jednom stranicom. Može biti izvrstan izbor za vaš zadivljujući blog, korporaciju, e-trgovinu, portfolio, web stranicu kreativne agencije i još mnogo toga. Dolazi s dodatkom Visual Composer. Pomoću ovog drag & drop alata možete strukturirati sadržaj na svojim stranicama, a da pritom ne morate mijenjati strukturu koda.

Live Demo

Tesla Tema -Grand Stand-

sms_counter

Grandstand je savršena kombinacija lijepog i modernog dizajna s brojnim moćnim značajkama i profesionalno napisanom bazom kodova. Ispunjena je lijepim značajkama kako bi privukla i zadržala svoje čitatelje.
Grandstand je snažna, brza i responzivna tema za bloganje WordPress-a. Izgrađena je kako bi izgledala savršeno na svim ekranima i ne morate biti programer da biste postavili i vodili blog. To vam omogućuje da se usredotočite na najvažnije, stvaranje prekrasnog sadržaja i interakciju sa svojim čitateljima!

Live Demo

Tesla tema -Materialism

sms_counter

Na materijalizmu predstavite i promovirajte svoj proizvod ili aplikaciju na prekrasan način. Koristi nekoliko značajki za angažiranje korisnika, poput: Poziv na akciju, pretplate, obrasca za kontakt i tablice s cijenama.
Materijalizam je savršena kombinacija lijepog i modernog dizajna s brojnim moćnim značajkama i profesionalno napisanom bazom kodova. Izgrađena je koristeći smjernice za dizajn koje je razvio Google.
Materijalizam je snažna, brza i višenamjenska WordPress tema na jednoj stranici. Može biti odličan izbor za vašu odredišnu stranicu bloga, korporacije, portfolia, kreativne agencije i mnoge druge.
Materijalizam je ultra responzivna i savršeno izgleda na svim ekranima i ne morate biti programer da biste postavili i pokrenuli stranicu. To vam omogućuje da se usredotočite na najvažnije, stvaranje prekrasnog sadržaja i interakciju sa svojim čitateljima!
Visual Composer (uključen je besplatno) je nagrađivani graditelj drag & drop stranice koji omogućava izgradnju prekrasne web stranice u nekoliko minuta, bez naprednog aznanja kodiranja. Sadrži više od 40+ različitih elemenata sadržaja s naprednim opcijama za oblikovanje koje se mogu lako stvoriti i upravljati iz vašeg frontenda ili backenda. Pruža vam praktično neograničene mogućnosti organiziranja vaše web stranice (vaša mašta je granica).

Live Demo

Tesla tema -Salt&Pepper-

sms_counter

Salt & Pepper je vrhunski WordPress recept koji savršeno funkcionira na mobilnom uređaju, tabletu i radnoj površini. Uz Salt & Pepper, dijeljenje svih vaših recepata i savjeta za kuhanje širokoj publici nikada nije bilo lakše. Ova je tema savršena za kuhare, stručnjake za kuhanje, pa čak i kućanice.
Tema uključuje zgodan filter za recepte, popis sastojaka i metode kuhanja. To je čisti kôd i SEO optimizacija je napisana imajući na umu da je vaša web lokacija dobra na ljestvici. Funkcija demo instalacije jednim klikom pomoći će pokretanju vaše web stranice. Salt & Pepper omogućuje vam lako dodavanje slika i opisa vaših recepata.
Uključili smo puno korisnih stranica poput About, Blog, Contact i mnoge druge, sa uvozom demonstracije jednim klikom kako biste lakše započeli svoju web stranicu. Dolazi s dodatkom Visual Composer. Pomoću ovog drag & drop alata možete strukturirati sadržaj na svojim stranicama, a da pritom ne morate mijenjati strukturu koda.
Sadrži Prijevod Ready koji je u potpunosti testiran s najnovijom verzijom WPML-a. Jednostavna konfiguracija početne stranice i stranice kontakta mogu se s lakoćom kopirati pomoću našeg uvoza demo sadržaja ONE CLICK. Salt & Pepper kreirana je korištenjem najnovijih tehnika HTML5 i CSS3 i u potpunosti je prilagodljiva.
Hvala na razmatranju Salt & Pepper! Slobodno nas kontaktirajte u vezi bilo kakvih pitanja ili komentara - vi ste razlog zašto smo ovdje! Sviđaju nam se svi konstruktivni komentari. Posjetite našu stranicu za podršku.

Live Demo